Home Nieuws Pannekoeken bakken Roparun

Pannekoeken bakken Roparun

21 mei 2018

Stichting Roparun verzamelt geld voor het goede doel, t.w. voor instellingen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Al jaren zijn er contacten met Roparun. Ook aan ons hospice is diverse keren geld overgemaakt om zaken aan te schaffen in het belang van de gasten die op ons hospice verzorgd (gaan) worden.

Vanmorgen mochten we met een drietal collega’s weer een tegenprestatie leveren. Ede was deze nacht doorkomstplaats in de Roparun van Hamburg naar Rotterdam. Veel teams kwamen tussen 3 en 8 uur even op adem bij de Brandweerkazerne aan de Breelaan. Wij hebben daar een periode pannenkoeken mogen bakken, waar lopers en fietsers lekker van aten.

Als hospice Ede De Olijftak wensen we alle betrokkenen bij de Roparun nog veel succes vandaag!