Home Nieuws Auke.nl Ede doneert t.g.v. heropening tweewielerzaak!

Auke.nl Ede doneert t.g.v. heropening tweewielerzaak!

18 sept 2018

Burgemeester Verhulst heeft op 17 september 2018 een cheque aan Hospice Ede De Olijftak overhandigd. Deze cheque vertegenwoordigt een totale waarde van € 861, het bedrag dat de houten sandwichbike tijdens de online veiling op AUKE.nl heeft opgebracht.

De winnaar van de houten sandwichbike ontving tijdens dit feestelijke moment op het balkon van het hospice de fiets, die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door Cees Heijdel, kunstenaar.

De medewerkers van Hospice Ede De Olijftak en hun MT van Stichting Bethanië bedanken team AUKE.nl, de hoogste bieder en andere mensen die een bod hebben uitgebracht op de houten sandwichbike! De donatie komt ten goede aan mensen in hun laatste levensfase en hun naasten.

De foto is gemaakt door fotograaf Bert Vos.